Bezpečnost potravin - J01.576.423.850.730.500
Činnosti podílet na zajištění bezpečnosti potravin, včetně vyhýbání se bakteriální a jiných nečistot.
Kód deskriptoru: J01.576.423.850.730.500
Technologie, průmysl a zemědělstvíJ01.576 - průmysl
J01.576.423 - potravinářský průmysl
J01.576.423.850 - potravinářská technologie
J01.576.423.850.730 - kvalita jídla
J01.576.423.850.730.500 - bezpečnost potravin
J01.576.423.850.730.500.249 - potraviny - kontaminace
J01.576.423.850.730.500.500 - potraviny - kontrola
J01.576.423.850.730.500.750 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
J01.576.423.850.730.750 - nutriční hodnota
Zdravotní péčeN06.850 - veřejné zdravotnictví
N06.850.601 - kvalita jídla
N06.850.601.500 - bezpečnost potravin
N06.850.601.500.249 - potraviny - kontaminace
N06.850.601.500.500 - potraviny - kontrola
N06.850.601.500.750 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
N06.850.601.750 - nutriční hodnota
Zpět na MeSH strom
Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.