Lactobacillales - B03.510.550
Pořadí grampozitivním bakteriím ve třídě Bacilli, které mají schopnost fermentovat cukry na kyselinu mléčnou. Ty jsou rozšířeny v přírodě a je běžně používán pro výrobu fermentovaných potravin.
Kód deskriptoru: B03.510.550
OrganismyB03 - baktérie
B03.510 - grampozitivní baktérie
B03.510.024 - Actinobacteria
B03.510.100 - Bacillales
B03.510.400 - grampozitivní koky
B03.510.415 - grampozitivní sporulující baktérie
B03.510.460 - grampozitivní tyčinky
B03.510.550 - Lactobacillales
B03.510.550.030 - Aerococcaceae
B03.510.550.130 - Carnobacteriaceae
B03.510.550.250 - Enterococcaceae
B03.510.550.450 - Lactobacillaceae
B03.510.550.475 - Leuconostocaceae
B03.510.550.737 - Streptococcaceae
Zpět na MeSH strom
Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.