Kuchařské knihy jako téma - J01.576.423.200.200.500

Sada instrukcí o tom, jak připravit jídlo k jídlu pomocí specifické pokyny.

Kód deskriptoru: J01.576.423.200.200.500

Technologie, průmysl a zemědělství
J01.576 - průmysl
J01.576.423.200 - potraviny - manipulace
J01.576.423.200.200 - vaření
J01.576.423.200.200.500 - kuchařské knihy jako téma
Informační vědy
L01.178.682 - publikace
L01.178.682.192 - knihy
L01.178.682.192.122 - tiskařské údaje
L01.178.682.192.178 - knižní výzdoba
L01.178.682.192.234 - exlibris jako téma
L01.178.682.192.289 - knihy ilustrované
L01.178.682.192.402 - kuchařské knihy jako téma
L01.178.682.192.515 - prvotisky jako téma
L01.178.682.192.609 - manuály jako téma
L01.178.682.192.779 - vzácné tisky
L01.178.682.192.836 - referenční knihy
L01.178.682.192.900 - učebnice jako téma

Zpět na MeSH strom


Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.