Fyziologie výživy - G07.610
Procesy a vlastnosti živých organismů, které přijmou v a vyvážení využití výživných materiálů pro energetiku, výrobu tepla, nebo stavební materiál pro růst, údržbu nebo opravy tkání a nutriční vlastnosti potravin.
Kód deskriptoru: G07.610
Jevy a procesyG07 - fyziologické jevy
G07.049 - anatomická variace
G07.100 - tělesná konstituce
G07.110 - tělesná teplota
G07.180 - chronobiologie - jevy
G07.225 - vztah dávky záření a odpovědi
G07.265 - elektrofyziologické jevy
G07.280 - fétus - životaschopnost
G07.540 - dlouhověkost
G07.610 - fyziologie výživy
G07.610.161 - fyziologie výživy zvířat
G07.610.220 - fyziologie výživy dětí
G07.610.240 - dieta
G07.610.315 - fyziologie výživy seniorů
G07.610.390 - hlad
G07.610.566 - fyziologie výživy v mateřství
G07.610.593 - nutriční procesy
G07.610.620 - nutriční nároky
G07.610.650 - nutriční stav
G07.610.660 - nutriční hodnota
G07.610.830 - fyziologie sportovní výživy
G07.650 - orgánová specificita
G07.690 - farmakologické jevy
G07.700 - fyziologické procesy
Zpět na MeSH strom
Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.