Potravinářské konzervační látky - D27.720.368.385
Látky, které jsou schopné inhibovat, zpomalení nebo zastavení procesu fermentace, acidifikace nebo jiné zhoršení potravin.
Kód deskriptoru: D27.720.368.385
Chemikálie a léčivaD27.720 - chemické látky - užití
D27.720.368 - potravinářské přísady
D27.720.368.350 - tuk - náhražky
D27.720.368.355 - potravinářská barviva
D27.720.368.385 - potravinářské konzervační látky
Technologie, průmysl a zemědělstvíJ02 - potraviny a nápoje
J02.500 - potraviny
J02.500.512 - potravinářské přísady
J02.500.512.350 - tuk - náhražky
J02.500.512.400 - esence chuťové
J02.500.512.700 - potravinářské konzervační látky
Zpět na MeSH strom
Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.