Potraviny - kontrola - J01.576.423.850.730.500.500
Vyšetření potravin pro zajištění zdravé a čisté výrobky zdarma z nebezpečných mikrobů nebo chemické kontaminace, přírodních nebo přidaných škodlivých látek, a rozklad během výroby, zpracování, balení, atd.
Kód deskriptoru: J01.576.423.850.730.500.500
Technologie, průmysl a zemědělstvíJ01.576 - průmysl
J01.576.423 - potravinářský průmysl
J01.576.423.850 - potravinářská technologie
J01.576.423.850.730 - kvalita jídla
J01.576.423.850.730.500 - bezpečnost potravin
J01.576.423.850.730.500.249 - potraviny - kontaminace
J01.576.423.850.730.500.500 - potraviny - kontrola
J01.576.423.850.730.500.750 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
Zdravotní péčeN06.850 - veřejné zdravotnictví
N06.850.601 - kvalita jídla
N06.850.601.500 - bezpečnost potravin
N06.850.601.500.249 - potraviny - kontaminace
N06.850.601.500.500 - potraviny - kontrola
N06.850.601.500.750 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
N06.850.780 - veřejné zdravotnictví - praxe
N06.850.780.200 - infekční nemoci - kontrola
N06.850.780.200.800 - sanitace
N06.850.780.200.800.325 - potraviny - kontrola
N06.850.780.200.800.800 - hygienické inženýrství
Zpět na MeSH strom
Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.