Potraviny - kontaminace - J01.576.423.850.730.500.249

Přítomnost v potravinách škodlivých, nechutné nebo jinak závadných cizorodých látek, např. chemických látek, mikroorganismů nebo ředidla, před, v průběhu, nebo po zpracování či skladování.

Kód deskriptoru: J01.576.423.850.730.500.249

Technologie, průmysl a zemědělství
J01.576 - průmysl
J01.576.423.850.730 - kvalita jídla
J01.576.423.850.730.500 - bezpečnost potravin
J01.576.423.850.730.500.249 - potraviny - kontaminace
J01.576.423.850.730.500.249.250 - potraviny - kontaminace radioaktivní
J01.576.423.850.730.500.249.300 - potravinářská mikrobiologie
J01.576.423.850.730.500.249.650 - potravinářská parazitologie
J01.576.423.850.730.500.500 - potraviny - kontrola
Zdravotní péče
N06.850.460.100 - vzduch - znečištění
N06.850.460.150 - bioznečištění
N06.850.460.400 - potraviny - kontaminace
N06.850.460.400.300 - potravinářská mikrobiologie
N06.850.460.400.650 - potravinářská parazitologie
N06.850.460.610 - hluk
N06.850.460.660 - znečištění ropou
N06.850.460.710 - odpadní produkty
N06.850.460.790 - voda - znečištění
N06.850.601 - kvalita jídla
N06.850.601.500 - bezpečnost potravin
N06.850.601.500.249 - potraviny - kontaminace
N06.850.601.500.249.250 - potraviny - kontaminace radioaktivní
N06.850.601.500.249.300 - potravinářská mikrobiologie
N06.850.601.500.249.650 - potravinářská parazitologie
N06.850.601.500.500 - potraviny - kontrola

Zpět na MeSH strom


Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.